Auto polijsten

Wilt u uw auto laten polijsten?

Het polijsten van een auto kunt u het beste zien als de uiterlijke verzorging van een auto. Het kan zijn dat er autoschade in het spel is en dat u deze graag verholpen wilt hebben, maar ook als u de auto er weer als nieuw uit wil laten zien dan kunt u uw auto laten polijsten. Alle fijne zichtbare krassen kunnen op deze wijze  voor het oog verdwijnen. Team Best Car Repair is thuis in het polijsten van auto’s.

Het polijstproces begint meestal met het wassen van de auto en eventuele oude waxlagen verwijderen. Vervolgens wordt de auto licht opgeschuurd, waarna deze wordt voorzien van een waslaag. Zoals gezegd kunt u dit laten doen om uw auto weer mooi te krijgen. Het kan ook zijn dat u lichte krasschade heeft, dan is polijsten ook zeker een optie. Door uw auto te laten polijsten behoudt de lak van de auto de glans en de oorspronkelijke kleur. Regelmatig polijsten voorkomt eveneens roestvorming.

Kosten auto polijsten

De prijs voor het polijsten van uw wagen kan erg variëren. Zoals eerder aangegeven verschillen de werkzaamheden per auto en dus de kwaliteit die behaald kan worden kan eveneens verschillen. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. 

 

De Dommel 18 | 5684 PN Best | info@bestcarrepair.nl | T +31 (0)6 21438399

Log in

create an account